Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Βαθύ με διασκέδαση και κοινωνική προσφορά

Ο Σύλλογος Νέων Βαθύ "Αμφιπετράν" και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, προσκαλούν όλους τους Καλύμνιους να γιορτάσουν μαζί τους τα Χριστούγεννα.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.οι δύο Σύλλογοι, θα διοργανώσουν μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Βαθέως, χαρίζοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα καλούν όσους θα παραβρεθούν να προσφέρουν ρούχα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, τα οποία θα δοθούν στην Μητρόπολη Καλύμνου, ώστε να τα κάνει την διανομή.
Οι νέοι και ο γονείς του Βαθύ, επιφυλάσσουν για τους επισκέπτες τους πολλές εκπλήξεις, όπως Φουσκωτό Παιδότοπο, αλογάκια,πάγκο κατασκευών, face painting, Άγιο Βασιλη και πολλές άλλες δραστηριότητες και όλα θα είναι εντελώς ... ΔΩΡΕΑΝ!

"Παλμός της Καλύμνου"