ΑΝΕΚ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΚ καλεί τους κ. κ. Μετόχους στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας, η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00 στο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων ( αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).
Παράλληλα ανακοινώνει ορισμένα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία της εταιρείας:
Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1.530.313,59 ευρώ (ενώ το 2012 ήταν 1.332.728,62)Οι επιδοτήσεις του δημοσίου μαζί με τα ενοίκια σε 1.702,185,58 (ενώ το 2012 ήταν 1.780.349,43).Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν 3.233,514,98 ευρώ (ενώ το 2012 ήταν 3.113.108,56) σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 120.406,42 ή σε ποσοστό 3,86%.Οι δαπάνες εκμεταλλεύσεως ήταν 3.199.847,11. Επομένως το συνολικό κέρδος εκμεταλλεύσεως ήταν 33.667,87 ευρώ.
Για την ΑΝΕ Καλύμνου
-Ο-
Πρόεδρος Δ.Σ.
Δρ. Γεώργιος Θανάτσης

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΑΝΕΚ.
ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΕΔΡΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΤΗΛ: 22430 29612 ΤΗΛ. & FAX :22430 24144 -Α.Φ.Μ: 094093617- Δ.Ο.Υ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Κάλυμνος 24/07/2014
Αρ. Πρ.: 484

ΠΡΟΣ: κ. κ. Μετόχους ΑΝΕ Καλύμνου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μας, η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00 στο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων ( αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση ισολογισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2013.Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτών για την εταιρική χρήση από 01/01/2013 έως και 31/12/2013.Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών.Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. καθώς και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για αποζημίωση.Πόρισμα ελέγχου ορκωτών ελεγκτών για χρήσεις 2012 και 2013Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από μεταφορά κερδών εις νέον και τροποποίηση του αρ. 5 του καταστατικού περί κεφαλαίου καθώς και εξουσιοδότηση για υπογραφή του.Σε εφαρμογή της απόφασης αρ. 5/16-12-2011 της Γ.Σ, έγκριση της απόσχισης της εταιρείας με σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με τις διατάξεις του νόμου 2190/1920 και του νομοθετικού διατάγματος 1297/1972 με ημερομηνία λογιστικής κατάστασης 2 Μαΐου 2014 και έγκριση των όρων απόσχισης και του καταστατικού της συνιστώμενης ανώνυμης εταιρείας.Τροποποίηση υπάρχοντος καταστατικού μετά την έγκριση απόσχισης για το χωρισμό των εταιρειών σε δύο σε εφαρμογή της απόφασης αρ. 5/16-12-2011 της Γ.Σ..Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της συμβολαιογραφικής πράξης του νέου καταστατικού και του τροποποιημένου της υπάρχουσας εταιρείαςΔιάφορα θέματα - ανακοινώσεις - αποφάσεις.

Για την ΑΝΕΚ.
Δρ. Γεώργιος Θανάτσης