ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΞΕΝΙΑΣ»

Κύριε Γαλουζή Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου ΞΕΝΙΑΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής σας για την επιτυχία σας στις χθεσινές Δημοτικές εκλογές.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλό κουράγιο και δηλώνουμε έτοιμοι να συμπορευθούμε σε πνεύμα συνεργασίας προκειμένου να λυθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου του νησιού μας που είναι χρόνια και μας κρατούν πίσω σαν νησί , την ίδια στιγμή που άλλα γειτονικά νησιά έχουν "απογειωθεί" τουριστικά με μοναδικό προσόν το πνεύμα συνεργασίας.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.
Κάλυμνος 26 Μαίου 2014
To ΔΣ του Συλλόγου
Νομική Δελλαπόρτα, Φωτεινή Τηλιακού - Λυσίκατου, Βούλα Γερακιού, Στέφανος Γερακιός, Μαρία Τσουκαλά