Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος» την Κυριακή 1-02- 2015‏

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος», την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, δηλαδή μεθαύριο, κόβουμε την πίτα μας, στις 11:00πμ, στο χώρου του Συλλόγου μας, στο Θέατρο Χώρας.

Οργανώνουμε και συλλογική κουζίνα, οπότε θα φάμε όλοι μαζί! Αυτό σημαίνει ότι είναι ευπρόσδεκτα τα ταπεράκια σας.

Θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός του έργου του ΔΣ (Διοικητικού Συμβουλίου) από τον Απρίλιο 2014, που αναλάβαμε, ως σήμερα και πρωτίστως συζήτηση για τις περαιτέρω δράσεις μας. Περιμένουμε να καταθέσουμε τις ιδέες σας και τη διαθεσιμότητα σας για τη διοργάνωση και άλλων μαθημάτων στον Σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Σύλλογο γίνονται ήδη δωρεάν μαθήματα Δημιουργικής Γραφής από τον Γιάννη Αντωνόπουλο, κάθε Παρασκευή 4:00μμ. – 6:00μμ. Ενώ, αυτή την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, στις 7:00μμ θα ξεκινήσουν μαθήματα Αrte Povera (Τέχνη από ευτελή υλικά και σκουπίδια) από την Νίνα Γεωργιάδου, την πρόεδρο του Συλλόγου μας. Το ίδιο μάθημα είχε γίνει και πέρυσι με μεγάλη προσέλευση. Σας περιμένουμε και φέτος. Τις Τετάρτες, επίσης, ο χώρος θα είναι ανοιχτός 7:00-9:00, ώστε όποιος θέλει να δανείζεται βιβλία ή ταινίες από την βιβλιοθήκη και την ταινιοθήκη μας.

Κάθε Πέμπτη προβάλλουμε ταινίες. Απόψε, Πέμπτη, 29/1/2015, στις 8:30 προβάλουμε την ταινία Άλαιν Τούρινγκ. Ο χώρος ανοίγει στις 8:00μμ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!