Εφαρμογές και παιχνίδια επιτρέπουν την παρακολούθηση των smartphones από την NSA

H NSA και οι άλλες υπηρεσίες παρακολουθούσαν τους χρήστες από δημοφιλείς εφαρμογές κινητών τηλεφώνων όπως είναι ταAngry Birds.
Μέσα από εφαρμογές που έχουν κενά ασφαλείας η NSA μπορούσε και είχε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του χρήστη αλλά και στη δραστηριότητα του όπως είναι τα τηλέφωνα και τα μηνύματα μέχρι και το πότε ανεβάζουν φωτογραφίες στο Facebook.
Από την πλευρά της η Rovio, η εταιρία που δημιούργησε το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds, δήλωσε οτι δεν είχε καμία ιδέα για το γεγονός οτι η NSA χρησιμοποιούσε την εφαρμογή τους για να παρακολουθεί τους χρήστες, ενώ από την πλευρά της η NSA ανακοίνωσε οτι χρησιμοποιούσε την τεχνική αυτή για να παρακολουθεί ξένες υπηρεσίες και σημαντικούς στόχους.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!