Το «μυστικό» του iPhone 5S [mock-up video]

Κάθε φορά που μια εταιρεία παρουσιάζει ένα smartphone ή tablet στην αγορά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από mock-ups, κανονικού μεγέθους δηλαδή υποτιθέμενα μοντέλα, για το πως θα είναι η επόμενη γενιά της συσκευής αυτής, όπως για παράδειγμα το επόμενο iPhone 5S.

Ένα πολύ φιλόδοξο (τολμώ να πω) τέτοιο βίντεο διέθεσε πριν από μερικές μέρες η FrankSnK3D, το οποίο έρχεται να δώσει στο iPhone 5S χαρακτηριστικά πέρα από οποιαδήποτε φαντασία.

Βλέπουμε λοιπόν την συσκευή, ακουμπισμένη σε ενα τραπέζι, να ανασηκώνεται αποκαλύπτοντας τέσσερις μικρούς προτζέκτορες, δυο με τους οποίους εμφανίζει ένα πλήρες, εικονικό, πληκτρολόγιο και δυο για να προβάλει την εικόνα ενός κανονικού λειτουργικού συστήματος OS X.

Κάτι τέτοιο μάλλον θα αργήσουμε πολύ να δούμε!
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!