Τα μικρόβια θα απομείνουν μοναδικοί κάτοικοι της Γης!

Η ζωή στον πλανήτη θα διατηρηθεί για τα επόμενα 2,8 δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων.


Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί ερευνητές αποφάσισαν να αξιολογήσουν ποιες πιθανότητες υπάρχουν να απομείνει κάπου στη Γη ζωή.

Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν, ότι καθώς γερνά ο Ήλιος, οι περίπλοκες φόρμες ζωής στον πλανήτη θα....εξαφανιστούν. Οι ωκεανοί θα εξατμιστούν και οι τεκτονικές πλάκες θα σταματήσουν να κινούνται.

Στα λιγότερο θερμά υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη θα σχηματιστούν δεξαμενές με ζεστό αλμυρό νερό, στις οποίες επί ένα δισεκατομμύριο χρόνια θα συνεχίσουν να ζουν μικρόβια, έως ότου εξαφανιστούν και αυτά.

Τώρα οι ειδικοί θέλουν να μάθουν τι είδους χημικά «ίχνη» από τη δραστηριότητά τους μπορούν να αφήσουν τα μικρόβια στη δύση της ζωής τους στη Γη, ώστε εν συνεχεία να αναζητηθούν τα ίχνη αυτά σε άλλους πλανήτες.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!