«Το φαινόμενο του Δράκουλα»

Σύμφωνα με φήμες, τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ιλ, για να καθυστερήσει τη γήρανσή του, έκανε ενέσεις αίματος, που προερχόταν από νέους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν αυτό είναι μύθος, αυτός που το επινόησε, δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια.

Η μετάγγιση αίματος νέων ανθρώπων σε μεσήλικες είναι δυνατό να επιβραδύνει την εμφάνιση κάποιων ασθενειών του γήρατος, όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και να διατηρήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα υγιή τον εγκέφαλο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, διεξάγοντας μια σειρά από πειράματα σε ποντίκια, γράφει η εφημερίδα The Telegraph.

Τώρα οι ερευνητές σχεδιάζουν να εξετάσουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη μετάγγιση αίματος για την προστασία από τις ασθένειες της γεροντικής ηλικίας.

 
prionokordela.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!