Η Ρωσία θα εγκαταστήσει πομπό ραδιοσημάτων στον αστεροειδή Αpophis που απειλεί την Γη.

H Ρωσία σχεδιάζει να εγκαταστήσει πομπό ραδιοσημάτων στον αστεροειδή Αpophis, ο οποίος απειλεί με σύγκρουση τη Γη, ώστε να παρακολουθούν την τροχιά του.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα σε συμπόσιο για το ηλιακό σύστημα ο επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Βλαντίμιρ Ποπόφκιν.

Ο χρόνος υλοποίησης του προγράμματος τοποθετείται μετά το 2020. Ένα διαστημικό σκάφος πρέπει να προσεδαφιστεί στον αστεροειδή και να τοποθετήσει τον «ραδιοφάρο» έτσι ώστε να διεξάγονται πιο ακριβείς βαλλιστικοί υπολογισμοί της τροχιάς κατά την πτήση του. Ο αστεροειδής Αpophis τις δεκαετίες 2020-2030 θα πλησιάσει δύο φορές σε επικίνδυνη απόσταση τη Γη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!