Το 82% των 5χρονων ξέρει να χειρίζεται το iPad

Εντυπωσιάζει το ποσοστό, που δείχνει τη διείσδυση του ίντερνετ στις νεαρές ηλικίες: το 82% των 5χρονων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει στην κατοχή του ή χρησιμοποιεί tablet με πρόσβαση στο ίντερνετ.

Κοινώς, η συντριπτική πλειοψηφία των 5χρονων είναι εξοικειωμένα με τις νέες τεχνολογίες.

Η σύγχρονη τεχνολογία και τα επιτεύγματά της είναι πλέον η δεύτερη φύση των σημερινών παιδιών, αν σκεφτεί κανείς πως από βρέφη έρχονται σε επαφή με υπολογιστές, κινητά με οθόνη αφής και άλλα gadgets.

Το 82% των 5χρονων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει στην κατοχή του ή χρησιμοποιεί tablet που μπαίνει στο Ίντερνετ και ξέρει να σερφάρει.

Η είδηση δημοσιεύτηκε από την εταιρεία McAfee και αναδημοσιεύτηκε από την Wall Street Journal, στα πλαίσια καμπάνιας για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Αντίστροφα τα ποσοστά στους 65 άνω

Στο αντίθετο άκρο του ηλικιακού φάσματος μια έρευνα του think tank Policy Exchange δείχνει ότι οι 7 στους 10 πολίτες άνω των 65 ετών στην Αγγλία δεν έχουν κάποια συσκευή που συνδέεται με το ίντερνετ, 5.4 εκατομμύρια δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το ίντερνετ και μόνο ένας στους 20 έχει smartphone.

 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!