Κακόβουλος διακομιστής της Apple αλλοιώνει το Angry Birds Space και άλλες εφαρμογές

Η Apple κατηγορεί έναν κακόβουλο διακομιστή (server) του App Store ότι, μετά την ενημέρωση του iPhone και του iPad μετέτρεψε πάνω από 100 εφαρμογές σε ακατάλληλες για χρήση, συμπεριλαμβανομένου του Angry Birds Space.
 
Σύμφωνα με την Apple, ο server κατά λάθος συμπεριέλαβε τα ψηφιακά δικαιώματα διαχείρισης του κώδικα DRM, κάτι το οποίο προκάλεσε δυσλειτουργία καθιστώντας ακατόρθωτη την λειτουργία των εφαρμογών. Βέβαια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί.

Κανονικά η Apple χρησιμοποιεί DRM για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας των εφαρμογών για τους χρήστες που έχουν πληρώσει γι' αυτές ή έχουν άδεια ώστε να τις χρησιμοποιήσουν.
 
secnews.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!