Αμερικανοί στρατιωτικοί θα εξοπλιστούν με κεραυνούς

Τα σύγχρονα στρατιωτικά λέιζερ μπορούν να θέσουν εκτός λειτουργίας τους εχθρικούς δορυφόρους, είτε τα εχθρικά μεταφορικά μέσα. Όμως στο μέλλον οι στρατιωτικοί ελπίζουν ότι θα εξοπλιστούν με κεραυνούς, με τους οποίους θα πυροβολούν στόχους στο πεδίο της μάχης.


Το στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ δοκιμάζει λέιζερ, τα οποία μπορούν να δημιουργούν στην ατμόσφαιρα φορτισμένη κανάλια πλάσματος, τις αόρατες διαδρομές της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτές οι ιδιόμορφες οδοί κίνησης για τους κεραυνούς, που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια των λέιζερ, θα επιτρέψουν να χτυπηθούν στοχευμένοι  τέτοιοι στόχοι, όπως τεθωρακισμένα είτε νάρκες, που δεν έχουν εκραγεί, διότι μεταδίδουν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια καλύτερα από ότι το έδαφος. Προς το παρόν, η τεχνολογία αυτή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εργαστηριακής πρωτογενούς χρήσης.
 
prionokordela.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!