Διαστημικό ασανσέρ ετοιμάζουν στην Ιαπωνία

Οι επιβάτες θα μεταφέρονται 36.000 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη

Αυτή η κατασκευή αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των ανελκυστήρων. Πρόκειται για ένα διαστημικό ασανσέρ το οποίο ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει η η ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία Obayashi Corp.

Με το συγκεκριμένο ανελκυστήρα οι επιβάτες δεν θα πηγαίνουν σε κάποια ταράτσα αλλά θα μεταφέρονται 36.000 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη. Σύμφωνα με την εταιρεία το έργο θα είναι έτοιμο μέχρι το 2050, ενώ η λειτουργία του ανελκυστήρα θα βασίζεται στην ύπαρξη πολλών καλωδίων από νανοσωλήνες άνθρακα.

«Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το ακριβές κόστος. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε η πρόοδος μας να είναι σταθερή για να μην καταλήξει απλά ένα όνειρο» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!