Η κακοκαιρία ... δουλεύει 5ημερο, σπάνια “χτυπάει” σαββατοκύριακο

Προνομιούχος είναι ο κακός καιρός, σπάνια ... πιάνει δουλειά το Σ/Κ ή τις αργίες! Το θεωρείτε αστείο; Το απέδειξε επιστημονική έρευνα.

Ο καιρός χαλάει πολύ πιο συχνά κατά τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας, παρά τα Σαββατοκύριακα και τις άλλες αργίες του χρόνου, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες.
Τώρα πάλι όποιον θέλουμε πιστεύουμε, παλιότερα Γερμανοί επιστήμονες είχαν πει τα αντίθετα...
Ο Αμερικανοί πάντως επιμένουν, ειδικά έντονα φαινόμενα όπως χαλάζι και θύελλες, ειδικά καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν κατά μέσο όρο 20% περισσότερα συμβάντα πολύ άσχημου καιρού κατά τις εργάσιμες μέρες και 20% λιγότερα τα Σαββατοκύριακα.
Έχει να κάνει με την ανθρώπινη δραστηριότητα, λένε οι επιστήμονες, όσο μικρότερη είναι τόσο λιγότερες και οι χημικές εκπομπές στην ατμόσφαιρα που επηρεάζουν τον καιρό.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!