Χάκερ ανακάλυψε κρυφή λειτουργία της κάμερας του iPhone

Ένας χάκερ ανακάλυψε ότι τα iPhone που «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα iOS 5 έχουν κρυφή λειτουργία πανοραμικής κάμερας.

Από τη στιγμή που οι χρήστες ενεργοποιήσουν την επιλογή, μπορούν να τραβήξουν συνεχείς φωτογραφίες κινώντας την κάμερα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Η είδηση αυτή μπορεί να χαροποιεί του ιδιοκτήτες iPhone αλλά η Apple ίσως να μην είναι και τόσο ευχαριστημένη καθώς η λειτουργία αυτή δεν είναι επίσημα έτοιμη για χρήση.

Η πανοραμική κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε «σπασμένα» iPhone, κάτι που η εταιρεία δεν εγκρίνει καθώς με το jailbreak χάνεται η εγγύηση ενώ μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στις συσκευές.

mediagate.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!