Η διαθήκη του Steve Jobs: Αφήνει σχέδια για τις επόμενες τέσσερις γενιές iPhone, iPad και iPod...

Τι σχέδια αφήνει ο Στιβ Τζομπς στη διαθήκη του, σύμφωνα με τη Daily Mail; Γιατί οι εντολές του Steve Jobs παραμένουν μυστήριο;

Ο Στιβ Τζομπς ακούστηκε ίσως περισσότερο από ποτέ την τελευταία εβδομάδα, μετά την είδηση του θανάτου του και όχι άδικα. Οι παραγωγοί του Hollywood μέχρι και τη ζωή του θέλουν να κάνουν ταινία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ο Steve Jobs προνόησε για όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα του. Έτσι λοιπόν όπως ισχυρίζεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Mr. Apple φαίνεται πως έχει αφήσει σχέδια για τις επόμενες τέσσερις γενιές iPhone, iPad και iPod.

Ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα σχέδια αυτά, καθώς ο Στιβ Τζομπς θα μπορούσε να έχει αφήσει από πολύ γενικές κατευθυντήριες ιδέες μέχρι και πολύ συγκεκριμένους και λεπτομερείς τεχνολογικούς καταλόγους.

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!