Κυκλοφόρησε ο πρώτος σκληρός με χωρητικότητα 4TB

Πριν από ένα περίπου χρόνο, η Seagate έγινε ο πρώτος κατασκευαστής που έβγαζε στο εμπόριο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 3TB.
Η εταιρεία κατακτά τώρα την πρωτιά και στα 4TB, με την κυκλοφορία του νέου GoFlex Desk.

Εκτός από τον εντυπωσιακό σκληρό στις 3,5 ίντσες, το πακέτο περιλαμβάνει κι έναν USB 3.0 adapter για ταχύτατη επικοινωνία με τον υπολογιστή. Επίσης, υπάρχει προεγκατεστημένο software, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για συνεχές backup δεδομένων με κρυπτογράφηση.

Η τιμή του νέου σκληρού είναι 249 δολάρια, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει και έκδοση για Mac, με συνδεσιμότητα FireWire 800 και USB 2.0. Η λογική λέει ότι ο ανταγωνισμός θα παρουσιάσει κι αυτός με τη σειρά του drives στα 4TB μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!