Η Airbus δημιουργεί τα αεροπλάνα του μέλλοντος, με θέσεις που θα συλλέγουν την θερμότητα του επιβάτη

Η Airbus, μια απ'τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροσκαφών σχεδιάζει ένα νέο concept επιβατικών αεροπλάνων, διαφορετικό απ'αυτά που γνωρίζουμε.

Τα νέα αεροπλάνα του μέλλοντος, θα διαθέτουν ειδικά καθίσματα για το επιβατικό κοινό τα οποία θα συλλέγουν και θα εκμεταλεύονται την ανθρώπινη θερμότητα.
Εκτός των άλλων τα προηγμένα αυτά καθίσματα επιβατών, θα προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση καθώς θα προσαρμόζονται στις διαστάσεις του επιβάτη ενώ είναι πολύ πιθανό να διαθέτουν λειτουργία massage.Στο ενδιάμεσο των θέσεων θα υπάρχει μια ζώνη interaction με ολογράμματα για διασκέδαση ή πραγματοποίηση επαφών και meetings κατα τη διάρκεια της πτήσης.

Με ποιόν τρόπο θα γίνουν όλα αυτά.Μέσω "έξυπνων" υλικών , λένε οι ειδικοί που ασχολουνται με το concept και δεν δίνει περισσότερες διευκρινήσεις.

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να περισσότερα..http://spoiltops.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!