Συνελήφθη τεχνικός υπολογιστών …ματάκιας!

Ο 20χρονος τεχνικός υπολογιστών, Trevor Harwell, συνελήφθη πρόσφατα στο Fullerton της Καλιφόρνια για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστές και απάτη. Βρέθηκε ένοχος για την εγκατάσταση ενός ειδικού προγράμματος (CamCapture) στα laptop που επιδιόρθωνε, με το οποίο μπορούσε να χειρίζεται την κάμερα από το σπίτι του και να τραβάει φωτογραφίες όταν δεν τον βλέπουν.

Για να είναι, μάλιστα,  σίγουρος ότι οι γυναίκες θα βρεθούν γυμνές μπροστά στην κάμερα, φρόντιζε κάθε τόσο να εμφανίζει στον υπολογιστή τους ένα μήνυμα σφάλματος. Το παράδοξο είναι ότι το μήνυμα αυτό ζητούσε να μεταφερθεί το laptop κοντά σε ζεστό ατμό για μερικά λεπτά ώστε να καθαρίσει ένας αισθητήρας στο εσωτερικό του!

Και αν αναρωτιέστε ποιος θα έπεφτε σε μια τέτοια ανόητη παγίδα, σύμφωνα με την αναφορά, ο Harwell κατόρθωσε να τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών που έπαιρναν μαζί τους το laptop την ώρα που έκαναν μπάνιο.

Δυστυχώς για τον νεαρό τεχνικό υπολογιστών, η καλοστημένη κομπίνα του έλαβε τέλος, όταν η μητέρα ενός νεαρού κοριτσιού άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τα συνεχή μηνύματα που εμφανίζονταν στην οθόνη του υπολογιστή.

Την επόμενη φορά που θα στείλετε τον υπολογιστή σας για service, φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί!  Εξάλλου, μερικά προγράμματα δεν εμφανίζουν καν μηνύματα σφάλματος.

[πηγή Yahoo]


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!