Στα σκαριά τα Windows 8 από τη Microsoft

Ακόμη δεν πρόλαβαν να εξαπλωθούν καλά καλά τα Windows 7 και ηMicrosoft... ετοιμάζει ήδη το επόμενο λειτουργικό σύστημα, τα "Windows8", που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε ενάμιση χρόνο.

Το λειτουργικό σύστημα της επόμενης γενιάς σχεδιάζεται έτσι ώστε να τρέχει τόσο σε προσωπικούς υπολογιστές, όσο και σε ταμπλέτες με οθόνες αφής, οι οποίες έχουν ήδη κατακλύσει τον τεχνολογικό χώρο, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ. Το πρόγραμμα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το πολύ σε ενάμιση χρόνο, αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή. Ως γνωστόν, η εταιρεία κυκλοφορεί συνήθως νέες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων ανά δύο -τρία χρόνια, όμως τώρα όπως φαίνεται θα κάνει μια εξαίρεση.
Τα Windows 8 θα χρησιμοποιούν το πρόγραμμα πλοήγησης Internet Explorer 10 και παράλληλα αναμένεται να ενσωματώνουν το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεφωνίας Skype, που η Microsoft μόλις εξαγόρασε. Επίσης θα αξιοποιούν πολλά χαρακτηριστικά του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Microsoft για κινητά, τουWindows Phone 7. Εκεί που θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι στη δυνατότητα του χρήστη να κινείται με την αφή, αλλά το λογισμικό θα λειτουργεί εξίσου καλά με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.
Έκρηξη "έξυπνων" συσκευών
Στη συνεχή εξέλιξη των Windows παίζει όπως φαίνεται σπουδαίο ρόλο η... τρομακτική ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών αφού έως το 2015 οι συνδεμένες στο Ίντερνετ συσκευές θα είναι διπλάσιες σε σχέση με τον πληθυσμό της Γης, σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών.
H αμερικανική εταιρία Cisco, που ειδικεύεται στον εξοπλισμό δικτύων, προβλέπει ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξει μια έκρηξη των λεγόμενων έξυπνων συσκευών, όπως οι υπολογιστές-ταμπλέτες, τα έξυπνα κινητά, οι έξυπνες τηλεοράσεις αλλά και κάθε άλλου παρόμοιου είδους μηχανημάτων με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

axortagos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!