Μειώστε το κόστος της εκτύπωσης με μια δωρεάν εφαρμογή!

Δεν υπάρχει τίποτα ακριβότερο στη χρήση του υπολογιστή από τα μελάνια και τα τόνερ των εκτυπωτών - ειδικά από τη στιγμή που μπορεί τα νέα μελάνια να κοστίζουν περισσότερο από τον ίδιο τον εκτυπωτή.

Απ' ότι φαίνεται, όμως , υπάρχει τρόπος να μειωθεί το κόστος της εκτύπωσης, και μάλιστα με ένα δωρεάν προγραμματάκι!

Το θαυματουργό αυτό πρόγραμμα ονομάζεται PretonSaver Homeκαι υπόσχεται να μειώσει την κατανάλωση στο μελάνι μέχρι και 70%.

Διαθέσιμο μόνο για Windows (XP, Vista και 7, 23 και 64bit), το utility μειώνει την κατανάλωση ως εξής: αφαιρώντας τα pixel που βρίσκονται το ένα επάνω στο άλλο (τα οποία, απ' ότι φαίνεται, είναι αρκετά) σε κάθε σελίδα. Και είναι συμβατό λίγο πολύ με όλα τα προγράμματα και τους εκτυπωτές.inc

Σε προσωπική μας δοκιμή, εκτυπώνοντας μεικτές σελίδες (με κείμενο και εικόνες) σε laser εκτυπωτή το πρόγραμμα μας ενημέρωσε πως εξοικονομήσαμε 13% toner, και δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε διαφορά όσον αφορά την ποιότητα ανάμεσα στην κανονική εκτύπωση.

Ομοίως σε εκτύπωση με Inkjet, οι σελίδες φαίνονταν πανομοιότυπες, εκτός αν τις κοίταζες από πολύ κοντά.

Τέλος, σε φωτογραφίες, οι εικόνες από το PretonSaver φαίνονταν με ελαφρώς λιγότερο έντονα χρώματα, αλλά χωρίς να χάνουν σε λεπτομέρεια - σίγουρα πολύ καλύτερα από την όποια economy mode του εκτυπωτή.

Τώρα, το αν τα ποσοστά που δίνει το πρόγραμμα είναι αληθινά, αυτό θα χρειαστεί να διαπιστωθεί στην πράξη. Όμως δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε!

Το PretonSaver Home θα το βρείτε εδώ: http://www.preton.com/pretonsaver_home.asp

ΠΗΓΗ PCSTEPS

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!