Εφαρμογή για το iPhone που μεγαλώνει το γυναικείο στήθος!

Μία πρωτότυπη εφαρμογή που σίγουρα θα αγαπήσουν όλοι οι άντρες και θα χρησιμοποιηθεί από γυναίκες.

To iAugment είναι μία εφαρμογή με την οποία ο χρήστης μπορεί να μεγαλώσει το στήθος, σε μία φωτογραφία, με φυσικά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή αυτή είναι μία δημιουργία της πλαστικής χειρουργού Elizabeth A. Kinsley κι έχει σκοπό να δώσει μία πρώτη ιδέα στο χρήστη για το πως θα ήταν κάποιος αν έκανε κάποια προσθετική επέμβαση.

Η χρήση του είναι πολύ απλή έτσι ώστε να μπορεί να τη χρησιμοιήσει και κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και για όποιες απορίες του δημιουργηθούν υπάρχει και ένα ενημερωτικό βίντεο πριν τη χρήση.

Η εφαρμογή αυτή έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από χρήστες που υποστηρίζουν οτι προωθεί τις πλαστικές επεμβάσεις και φυσικά από ακόμα περισσότερους που την βρήκαν καταπληκτική...

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!