Η Apple κατατρόπωσε την Google

Μετά από τέσσερα συναπτά έτη παγκόσμιας πρωτοκαθεδρίας της Google ως της «φίρμας»...

 

με την μεγαλύτερη αξία διεθνώς, η Apple κατάφερε να την ξεπεράσει και για το 2011. Η κατάταξη -με την ονομασία BrandZ- γίνεται κάθε χρόνο από την εξειδικευμένη εταιρεία Millward Brown, που παρακολουθεί την αυξομείωση της αξίας των διαφόρων εμπορικών σημάτων στον κόσμο, ανάλογα με τις επιχειρηματικές και τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές προτιμήσεις, που ανεβοκατεβάζουν συνεχώς αυτή την αξία.

Η παραγωγός του iPhone και του iPad διαθέτει πια ένα εμπορικό σήμα αξίας 153 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου η μισή χρηματιστηριακή αξία της Apple), παρουσιάζοντας αύξηση 84% στην αξία της το 2011 σε σχέση με το 2010, έναντι φετινής αξίας 111,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Google (πτώση 2% σε σχέση με πέρυσι).

Από τα δέκα κορυφαία brand names στον κόσμο τα έξι αφορούν εταιρείες του τομέα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, γεγονός που αναδεικνύει τη γοητεία που ασκούν η νέα τεχνολογία και τα προϊόντα της στους καταναλωτές παγκοσμίως.

Πίσω από την Apple, ακολουθούν στην πρώτη δεκάδα οι Google (2η), ΙΒΜ (3η), Microsoft (5η), ΑΤ&Τ (7η) και China Mobile (9η). Τη δεκάδα συμπληρώνουν, από πιο παραδοσιακούς τομείς της οικονομίας, οι McDonald's (4η), Coca-Cola (6η), Marlboro (8η) και General Electric (10η).

www.epikaira.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!