Αυξάνονται οι ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ελλάδα

Πρώτη σε αύξηση του ρυθμού ευρυζωνικής διείσδυσης στα κράτη μέλη της ΕΕ, κατά το χρονικό διάστημα 1/7/2009 -1/7/2010 εμφανίζεται η Ελλάδα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ).

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η ΚτΠ, η αύξηση της ευρυζωνικής διείσδυσης στη χώρα μας κινείται με τον υψηλότερο ρυθμό στην Ευρώπη, φτάνοντας στο 19,9% του πληθυσμού στην αρχή του 2011, καταγράφοντας σχεδόν διπλάσια αύξηση από το μέσο ευρωπαϊκό όρο.

Ραγδαία αύξηση παρατηρείται και στον αριθμό των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας που κάνουν χρήση ευρυζωνικότητας μέσω τρίτης γενιάς (3G) κινητών τηλεφώνων, ενώ σημαντική είναι η αύξηση και αυτών που κάνουν χρήση καρτών 3G μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Περαιτέρω αύξηση της διείσδυσης ευρυζωνικότητας στη χώρα μας, που μπορεί να ξεπεράσει το 21% στο β' τρίμηνο του 2011, βλέπει το ΚτΠ λόγω της ανταγωνιστικής πολιτικής των παρόχων και της ολοένα και διευρυνόμενης αποδοχής του ψηφιακού περιβάλλοντος από ευρύτερες πληθυσμιακές ομάδες.

ΠΗΓΗ: enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!