Ο σκληρός δίσκος που αυτοδιαγράφεται!

Έναν σκληρό δίσκο που είναι ικανός να διαγράψει από μόνος του τα αρχεία που κουβαλά σε περίπτωση που "απαχθεί" παρουσίασε πρόσφατα η Toshiba.

Ο δίσκος έχει κρυπτογράφηση σε επίπεδο hardware, το οποίο μειώνει τις πιθανότητες να υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας και κάνει τη διαδικασία να περνάει απαρατήρητη στους τελικούς χρήστες.Για παράδειγμα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κωδικοποίηση καθώς η διαδικασία αυτόματα τρέχει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των αρχείων.

Αν ο δίσκος βγει από τον υπολογιστή και τροφοδοτηθεί με λάθος πιστοποιητικά εισόδου, ο δίσκος περιορίζει την πρόσβαση στα δεδομένα στο ελάχιστο ή ακόμα και διαγράφει τα αρχεία.

H χωρητικότητα του δίσκου είναι κλιμακούμενη: 640GB, 500GB, 320GB, 250GB και 160 GB.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!