Σεληνιακή βάση σχεδιάζουν οι Ρώσοι μέχρι το 2030

Η Ρωσία είναι πιθανό να δημιουργήσει βάση στη Σελήνη μέχρι το 2030 ανέφερε κυβερνητική πηγή στη Ρωσική πρωτεύουσα, καθώς ο Ρώσος πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επισκεφτεί την πόλη Gagarin νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Επανδρωμένες πτήσεις στη Σελήνη και η δημιουργία της πρώτης Σεληνιακής βάσης κοντά σε ένα από τους δύο πόλους της Σελήνης από όπου είναι δυνατή η προμήθεια νερού το οποίο έχει ανακαλυφθεί σε μορφή πάγου, αποτελούν ένα από τους κύριους στόχους του ρωσικού προγράμματος εξερεύνησης του εξωτροχιακού διαστήματος. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές αλλά οι Ρώσοι τοποθετούν την εκκίνηση του προγράμματος με την πρώτη επανδρωμένη πτήση στη Σελήνη, στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!