Ανθρώπινο γάλα από αγελάδα

Το μητρικό γάλα είναι ιδιαίτερα θρεπτικό δίνοντας στο μωρό όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να χτίσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και να μειώσει τον κίνδυνο μολύνσεων. Έτσι οι επιστήμονες θέλησαν να δημιουργήσουν μητρικό γάλα χρησιμοποιώντας αγελάδες.

Οι επιστήμονες πίσω από την έρευνα ισχυρίζονται ότι το εν λόγω γάλα από τις τροποποιημένες αγελάδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν εναλλακτική λύση για το μητρικό γάλα και το γάλα σε σκόνη για τα μωρά, το οποίο συχνά έχει επικριθεί ως ένα κατώτερο υποκατάστατο.

Έτσι σκοπεύουν να λανσάρουν στην αγορά το εν λόγω γάλα ενώ η έρευνα έχει την υποστήριξη μεγάλης εταιρείας.

Ωστόσο όπως είναι φυσικό η εν λόγω πρακτική έχει εξοργίσει διάφορες οικολογικές ομάδες υπέρμαχες του περιβάλλοντος ότι το γάλα αυτό εγείρει πολλά σοβαρά θέματα και κυρίως  κατά πόσο είναι ασφαλές για την υγεία μας.

Ο Δρ Νινγκ Λι από τη μεριά του, επικεφαλής επιστήμονας του συγκεκριμένου project και διευθυντής των εργαστηρίων Αγροβιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Κίνας, επιμένει ότι το γάλα είναι τόσο ασφαλές όσο από μια κοινή αγελάδα.

"Το γάλα αυτό έχει πιο δυνατή γεύση από το συνηθισμένο αγελαδινό" τονίζει, προσθέτοντας ότι απαιτούνται περίπου δέκα χρόνια ή και περισσότερα για να καταλήξει στο ποτήρι μας.

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!