Ποιές είναι οι χειρότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη NASA;

Την λίστα με τις... χειρότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων ετών, δημοσιοποίησε η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος! Σύμφωνα με τους ειδικούς της NASA το τοπ 7 των χειρότερων φιλμ, μετρώντας ανάποδα, περιλαμβάνει:

7. "What the #$*! Do We Know?"
6. "The 6th Day", με τον Α.Σβαρτσενέγκερ
5. "Chain Reaction", με τον Κιάνου Ριβς
4. "Volcano", με τον Τόμι Λι Τζόουνς
3. "Armageddon", με τον Μπρους Γουίλις
2. "The Core"
1. "2012"

Το "2012" κερδίζει τον τίτλο της χειρότερης ταινίας επιστημονικής φαντασίας που έγινε ποτέ, αφού "πρόκειται για μία μια παρωδία της επιστήμης, με γεγονότα που μόνο ως κωμικοτραγικά μπορούν να χαρακτηριστούν", υποστηρίζουν οι επιστήμονες της NASA.

Και το τοπ 7 των καλύτερων ταινίων από τη NASA!

Αντιθέτως, υπάρχουν ταινίες που η αμερικανική διαστημική υπηρεσία τις επιβράβευσε για την αληθοφάνεια και το ακριβές επιστημονικό τους υπόβαθρο. Οι πρώτες επτά είναι:

1. "Gattaca", με τους Ιθαν Χόουκ, Ούμα Θέρμαν
2. "Contact", με την Τζόντι Φόστερ
3. "Metropolis", ταινία του 1927 (!)
4. "The Day the Earth Stood Still", με τον Κιάνου Ριβς
5. "Woman in the Moon", τανία του 1929 (!)
6. "The Thing from Another World", τανία του 1951
7. "Jurassic Park"

Τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε η NASA!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι για αρκετές από τις ταινίες που μπήκαν στην μαυρη λίστα, η NASA συμμετείχε ως σύμβουλος παραγωγής κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τους, κάτι που για τους επιστήμονες της, ήταν λάθος!

"Δεν πάει άλλο! Μετά από την προβολή αυτών των ταινιών, η υπηρεσία µας δέχεται τόσες πολλές ερωτήσεις από φοβισμένους ανθρώπους, που συνεχώς ρωτούν αν πράγματι ο κόσμος µας θα καταστραφεί το 2012! Αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε ένα site (www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html) στο οποίο να εξηγούμε για ποιον λόγο όσα διαδραματίζονται σε τέτοιου τύπου ταινίες είναι μυθεύματα",  δήλωσε αγανακτισμένος ο Dr. Donald Yeomans, υπεύθυνος στη NASA για την αποστολή διαστημοπλοίων σε κοντινούς προς τη Γη αστεροειδείς.

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!