Ο Steve Jobs “έχει 6 εβδομάδες ζωής”

Η αμφιβόλου αξιοπιστίας National Inquirer, μετέδωσε την Παρασκευή (18/2) πως ο αρχηγός της Apple έχει μόλις 6 εβδομάδες ζωής.

'Αρρωστος και πάλι ο Steve JobsΤζομπς: Συνάντηση με Ομπάμα παρά το πρόβλημα υγείας

Η "πρόβλεψη" αυτή στηρίζεται σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνουν το Jobs έξω από το Αντικαρκινικό κέντρο του Stanford στο Palo Alto της Καλιφόρνια, στην κυριολεξία "πετσί και κόκκαλο" και καταβεβλημένο από τον καρκίνο στο πάγκρεας, με τον οποίο διεγνώσθη πριν ένα μήνα.Αν και ο Mr Apple συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ομπάμα την Παρασκευή (18/2) εν τούτοις τα αμερικανικά ταμπλόιντ επιμένουν να του διαβάσουν τον επικήδειο μια ώρα αρχύτερα και το δημοσίευμα του National Inquirer έδωσε το σύνθημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω Αντικαρκινικό Κέντρο πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ο μακαρίτης Patrick Swayze.

Ένα μήνα πριν, ο Steve Jobs είχε ανακοινώσει στους εργαζόμενους της Apple ότι θα απέχει από τα καθήκοντα του, λέγοντας χαρακτηριστικά:  " Η οικογένεια μου κι εγώ θα εκτιμούσαμε βαθύτατα να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές".

Δήλωση που απ' ό,τι φαίνεται έχουν αγνοήσει όλοι...

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!