Μία ακόμη πρόκληση των θερμοκέφαλων της ΠΓΔΜ αποδεικνύει την ανάγκη σύστασης ομάδας κυβερνοπολέμου

Για ακόμα μία φορά ο σκοπιανός χρήστης του google earth ονόματι jovi έκανε το θαύμα του και προσέθεσε σε τρισδιάστατη εικόνα του ελληνικού Κοινοβουλίου σειρά από σημαίες της γειτονικής χώρας.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία ο αγαπητός μας "γείτονας" αποφάσισε να μας αποδείξει ότι μπορεί να τοποθετήσει τη σημαία του κράτους του, μπροστά από το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πρόκειται για το ίδιο "ευφυές" άτομο που πριν από μερικούς μήνες είχε βάλει τη σημαία της ΠΓΔΜ πάνω στον ιστό του Λευκού Πύργου στο google earth, γεγονός που καταδίκασε η κυβέρνηση των Σκοπίων, η οποία ζήτησε από τη google να κατεβάσει τη σημαία. Όμως με την άκρως εθνικιστική και ψευδοαρχαιολατρική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Γκρουέφσκι τι άλλο μπορεί να περιμένει άλλωστε κανείς.

Πάντως από τα δύο αυτά περιστατικά καθώς και από δύο ακόμα πρόσφατα, δηλαδή την καταχώρηση της νήσου Μεγίστης ως τουρκικό έδαφος και της παρουσίασης της ελληνικής Θράκης ως Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης προκύπτει ένα ερωτηματικό. Είναι γνωστή σε όλους η υπηρεσία της Αστυνομίας για το ηλεκτρονικό έγκλημα, λιγότερη γνωστή είναι η υπηρεσία ανοικτών πηγών του ΓΕΕΘΑ και της ΕΥΠ.

Άραγε οι υπηρεσίες αυτές δεν μπορούν να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους και να εντοπίζουν περιστατικά σαν και αυτά, αφού από ότι φαίνεται μία αντίστοιχη υπηρεσία στο ελληνικό ΥΠΕΞ από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει; Μετά από τόσα περιστατικά δυσφήμισης της χώρας μας και προβοκατόρικων δημοσιευμάτων, αναρωτιέται κανείς πως αντιδρά η οργανωμένη ελληνική πολιτεία σε αυτή την άναρχη κατάσταση;

Δεν υπάρχουν επίσημα κρατικά όργανα τα οποία θα μπορούσαν να απαντήσουν και να παρέμβουν για την αντιμετώπιση αυτών των γεγονότων; Τόσο ελάχιστη τελικά σημασία δίνουμε στο διαδίκτυο στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα οι ελληνικές αρχές; Πόσο κοστίζει άραγε η ίδρυση μίας ομάδας κυβερνοπολέμου στο ελληνικό ΥΠΕΞ ή σε κάποια άλλη κρατική υπηρεσία;

Η προστασία της διεθνούς εικόνας της χώρας δεν έχει πια σημασία, ειδικότερα δε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, όπου με κάθε θυσία θα πρέπει να κρατήσουμε τη θέση και το γόητρο της Ελλάδας ψηλά;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!