Εξομολογήσεις αμαρτημάτων μέσω iPhone!

Την έγκριση και την ... ευλογία της Καθολικής Εκκλησίας έλαβε μια νέα εφαρμογή για το δημοφιλές iPhone της Apple που επιτρέπει στους χρήστες του να ... εξομολογούνται τα αμαρτήματά τους μέσω του κινητού τους!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τον διόλου ευφάνταστο τίτλο «Confession» (Σ.Σ: Εξομολόγηση), έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσω του iTunes και στην τιμή των 1,99 δολαρίων. Οι σχεδιαστές του, με έδρα τη Γιούτα των ΗΠΑ, περιγράφουν την εφαρμογή τους ως «την τέλεια βοήθεια για κάθε ευσεβή Καθολικό».

Επί της ουσίας έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με προεπιλεγμένες ερωτήσεις, για τον καταρτισμό των οποίων συνεργάστηκαν με ιερείς και με τον Αρχιεπίσκοπο Kevin Rhoades της Ιντιάνα, τις οποίες απαντούν και εν συνεχεία μπορούν να πληροφορηθούν – πάντα ηλεκτρονικά και στη οθόνη του iPhone τους – το ... τυπικό που προβλέπει η Καθολική Εκκλησία για το εύρος και το μέγεθος των... αμαρτιών τους!

Η εφαρμογή έλαβε την έγκριση των ιεραρχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια τις ευλογίες του Βατικανού, ενώ οι εμπνευστές της έχουν αποστείλει ένα αντίγραφό της στον ίδιο τον Πάπα Βενέδικτο XVI. Ο τελευταίος είναι ... φαν της τεχνολογίας και μόλις πρόσφατα είχε παροτρύνει, σε δημόσια ομιλία του, τους νεαρούς Καθολικούς να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες.

Μάλιστα το Βατικανό ήδη από το 2007 έχει ανεβάσει το δικό του «κανάλι» στο YouTube και από το 2009 τη δικιά του σελίδα στο Facebook.

PROTO THEMA


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!