Δείτε το “χαμένο” βίντεο από την προσελήνωση του Άρμστρονγκ το 1969

Οταν πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η είδηση πως ένα αυστραλός ανακάλυψε σε μία αποθήκη παραπεταμένο ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν καθαρά "το μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά μεγάλο για την ανθρωπότητα" του Νιλ Άρμστρονγκ, πολλοί είχαν βιαστεί να την αμφισβητήσουν!

Κι όμως! Τα μοναδικά στιγμιότυπα από τα πρώτα βήματα του Άρμστρονγκ στη Σελήνη στις 21 Ιουλίου 1969, είναι πλέον διαθέσιμα και ο καθένας από εμάς μπορεί να τα παρακολουθήσει!

Τα αρχεία, μετά από πολυετή τεχνική επεξεργασία δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ιστοσελίδα του περιοδικού Australian Geographic. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ποιότητα της εικόνας είναι κατά πολύ ανώτερη από κάθε σχετικό βίντεο που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Δείτε το ιστορικό ντοκουμέντο στο australiangeographic.com.au και αποφασίστε αν μία από τις μεγαλύτερς θεωρίες συνωμοσίας στον κόσμο, καταρίφθηκε ή όχι!

Πηγή: pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!