Όχι πια σεξ μόνο στα-φύλι

8.000 χρόνια απέχουν από το σεξ τα σταφύλια σύμφωνα με αμερικανό γενετιστή με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται νέες ποικιλίες προς απογοήτευση αυτών που αγαπάνε το κρασί.

Ο δρ Μάιλς γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ, με ένα γονιδιακό τσιπ που ανέπτυξε, έλεγξε τις ποικιλίες σταφυλιού που υπάρχουν και κατέληξε στο συμπέρασμα πως εδώ και 8.000 χρόνια, που εξημερώθηκε το άγριο σταφύλι, δεν έχουν γίνει παρά ελάχιστες διασταυρώσεις διαφορετικών ποικιλιών, κάτι που όπως γράφει το Βήμα, εγγυμονεί κινδύνους για το μέλλον του σταφυλιού.

Σύμφωνα με την έρευνα του γενετιστή, το 75% των ποικιλιών σταφυλιού έχει πολύ στενή συγγένεια άρα δεν δημιουργούνται νέα γονιδιώματα και δεν γεννιούνται νέες ποικιλίες.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!