Η Google «τρώει τη σκόνη» δύο Ελλήνων!

Η ''αρρώστια των χοντρών δακτύλων'' είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν επιχειρεί να γράψει σε ένα touch screen κινητό, γιατί τα μικροσκοπικά πλήκτρα πάνω στην οθόνη, είναι δύσκολα στο χειρισμό, με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη.

 

Δύο νεαροί Έλληνες, ο Κώστας Ελευθερίου και ο Πάνος Πετρόπουλος, που ασχολήθηκαν με αυτό το πρόβλημα κατάφεραν να δώσουν λύση με τοBlindType, μια εφαρμογή για κινητά με touch screen που διορθώνει λάθη στα μηνύματα των χρηστών κατά την πληκτρολόγηση και καταφέρνει να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια τη λέξη που θα ήθελε να γράψει κανείς, ακόμα και όταν όσα έχει πληκτρολογήσει, δε βγάζουν κανένα νόημα.

Οι δύο έλληνες παρουσίασαν το προϊόν τους μέσα από μία ιστοσελίδα που έφτιαξαν και πριν καν διατεθεί στην αγορά ήταν είδηση στον χώρο της τεχνολογίας.

Η Google η πιο διάσημη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο, εξαγόρασε την εταιρεία τους .Το δε ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό. Πάντως το 1999 το λογισμικό T9, που διευκόλυνε τη δακτυλογράφηση κειμένων στα κινητά προηγούμενης τεχνολογίας, είχε πουληθεί έναντι 350 εκατ. δολαρίων.

                                                                                         

 

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!