Το Facebook γίνεται… Lite

Η νέα έκδοση προσφέρει αξιόπιστη εμπειρία ακόμα κι όταν το bandwith είναι στο ελάχιστό του.

Σύμφωνα με τα νούμερα, πάνω από ένα δισ. άνθρωποι ανά τον κόσμο αποκτούν πρόσβαση στο Facebook, από ένα εύρος φορητών συσκευών σε διάφορα δίκτυα. Σε πολλές περιοχές όμως, τα δίκτυα μπορεί να είναι αργά, ανίκανα να υποστηρίξουν όλες τις λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου. 

Προσπαθώντας να καλύψει το εν λόγω κενό το Facebook Lite, για Android,  υπόσχεται στους χρήστες μια αξιόπιστη εμπειρία Facebook όταν το bandwidth είναι στο ελάχιστό του. 

Το Facebook Lite είναι μικρότερο του ενός ΜΒ, οπότε είναι γρήγορο στην εγκατάσταση και στη φόρτωσή του.

Περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες του Facebook, όπως το News Feed, τα status updates, φωτογραφίες, ενημερώσεις κ.α., καταλαμβάνει μόλις 252 kb στη μνήμη των κινητών συσκευών, φορτώνει γρήγορα, καταναλώνει πιο αποδοτικά τα δεδομένα ίντερνετ των χρηστών του και τέλος, λειτουργεί εξαιρετικά με χαμηλών ταχυτήτων συνδέσεις του ίντερνετ, όπως για παράδειγμα 2G.Ο «βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων»  λανσάρει αρχικά την νέα έκδοση, που λειτουργεί υπό όλες τις πιθανές συνθήκες δικτύου, σε χώρες της Ασίας ενώ σύντομα αναμένεται και η διάθεσή του σε Λατινική Αμερική, Αφρική και Ευρώπη.

Πηγή: newsbeast.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!