Και όμως υπάρχει η κατάλληλη ώρα για να μπεις στα social media!

Σε μελέτη επιστημόνων αμερικάνικου πανεπιστημίου διαπιστώθηκε η άποψη πως υπάρχουν πως υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που είναι καλό να μπαίνουμε στο Ίντερνετ.
Για παράδειγμα, αν στέλνετε e-mail νωρίς το πρωί, είναι πιο πιθανότερο να το διαβάσει ο παραλήπτης, πριν έρθει ο ο μεγάλος όγκος των υπόλοιπων εισερχόμενων.Αντίστοιχα, η ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

όπως το Twitter και το Facebook, νωρίς το πρωί, φτιάχνει τη διάθεση. Τότε οι άνθρωποι έχουν ακόμη κέφια και δημοσιεύουν «καλημέρες» και αισιόδοξα μηνύματα, σύμφωνα με μελέτη.

Αν θέλετε από την άλλη να πάρετε περισσότερα like στο Facebook, γράψτε κάτι προς το βράδυ, γύρω στις 8 μμ, γιατί τότε οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στο σπίτι και μπαίνουν στο Facebook για να χαλαρώσουν...
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!