Μοντέλο του Playboy έκανε δώρο στο αγόρι της μια αξέχαστη βραδιά μαζί με μια φίλη της

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Επιλέγοντας ένα δώρο για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν ο άνθρωπος που θέλεις να ψωνίσεις κάτι δίνει τεράστια σημασία στο δώρο. Το μοντέλο από την Χιλή του γνωστού περιοδικού Playboy Ντανιέλα Τσάβες ήθελε να κάνει ένα δώρο στον φίλο της. 

Το 25 χρόνο μοντέλο δήλωσε στο Playboy Μεξικού ότι ήθελε να πάρει ένα δώρο για τον φίλο της και βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν γνώριζε τι να πάρει.

Σύμφωνα με την Mirror η Τσάβες έλυσε το πρόβλημα της με την βοήθεια ενός ακόμη ατόμου. Συγκεκριμένα ένα θηλυκό, μια φίλη της που συμφώνησαν να του κάνουν το καλύτερο δώρο.

Γνωστό και στα ισπανικά ως «threesome».

Η βραδιά είχε ένα δείπνο με ποτό και φαγητό και στην συνέχεια συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες. Ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου δήλωσε ότι του άρεσε πάρα πολύ το δώρο και έδωσε και την ιδέα να δεχθεί πάλι το ίδιο δώρο τα Χριστούγεννα.

πηγή: http://www.apisteuta.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!