Τα ελληνικά γυμνά που δεν περιμέναμε ποτέ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο καυτό από το αναπάντεχο. Εκείνο που έρχεται και σε βαράει κατακέφαλα.

Ο πατέρας μου θυμόταν που ήταν όταν 'σουλατσάρισε' ο Neil Armstrong στο φεγγάρι. Εγώ όταν είδα την (πρώτη) γυμνή φωτογράφηση της Μαστροκώστα στο Playboy τον Νοέμβριο του 1998. Αυτό που λένε, 'άλλα (στ)ήθη, άλλα έθιμα'

Συγκεκριμένα βρισκόμουν στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου και υπηρετούσα. Ακόμη πιο συγκεκριμένα κρυμμένος σε μια αποθήκη του Ναυστάθμου. Βλέπεις με είχε στείλει να πάρω τσιγάρα απέξω ένας ανθυποπλοίαρχος. Εγώ προτίμησα να αγοράσω το περιοδικό και να βρω καταφύγιο στην αποθήκη για να το 'μελετήσω' με την ησυχία μου. Και ναι, η Γωγάραάξιζε τον κόπο την στέρηση εξόδου που έφαγα μετά.

Θα μου πεις 'σιγά την έκπληξη'. Και θα σου πω ότι προφανώς και περιμέναμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο η πρώτη φορά έχει άλλη γλυκά.

Το Playboy ήξερε τον τρόπο

Η συγκεκριμένη ήταν μια από τις πάμπολλές φορές που το ελληνικό Playboy τίμησε την 'άτυπη' αποστολή του. Το να γδύνει εντελώς επώνυμες Ελληνίδες τις οποίες, μέχρι τότε, είχαμε δει απλά σέξι στα υπόλοιπα περιοδικά. Ξεκινώντας με την -εσαεί ξανθιά αγαπημένη Παναγιά- Ζωή Λάσκαρη, στα 41 της, στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου πίσω στο 1985.

Και σπάζοντας το κοντέρ με την υπέροχη 'ακόμη δεν το πιστεύω πως πείστηκε' Άντζελα Γκερέκου το 1996. Εννοείται στην πρώτη και τελευταία  γυμνή φωτογράφηση της ζωής της.

Ουσιαστικά μιλάμε για το περιοδικό που έσπασε πρώτο το σχετικό ταμπού. Και, ειδικά τα πρώτα χρόνια, το έκανε συστηματικά και επισταμένα.

πηγή: http://www.oneman.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!