Η 29χρονη Ελληνίδα που πλουτίζει φτιάχνοντας ερωτικά βοηθήματα!

Ενώ στην Ελλάδα ακόμα ταλαιπωρούμαστε με τα Capital Controls, η Έλενα από την Αθήνα βγάζει περισσότερα χρήματα από όσα μπορεί να ξοδέψει.
Η Lucy, όπως την αποκαλούν τα μέλη της κοινότητάς της, είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Στην Ελλάδα της κρίσης αδυνατώντας να βρει δουλειά πάνω στο αντικείμενο που σπούδασε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Δημιούργησε ένα έξυπνο sex-toy που μαθαίνει στις γυναίκες πως να έχουν οργασμό σε 30 μόνο δευτερόλεπτα (!) – με το πάτημα ενός κουμπιού.
«Αν περιμένετε να δείτε ακόμα έναν δονητή, θα σας απογοητεύσω», μας είπε.
Είναι το μοναδικό ερωτικό βοήθημα στον κόσμο φτιαγμένο από τρισδιάστατο εκτυπωτή. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Δεν δο
νείται, αλλά κινείται, αστραπιαία, αριστερά-δεξιά. Η κίνηση αυτή είναι τόσο αποτελεσματική που έχει πατενταριστεί. Με απλά ελληνικά: δεν υπάρχει σε κανένα άλλο sex toy.

 

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το ότι παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
«Τα κουτιά συσκευασίας φτιάχνονται στον Πειραιά, το site μου από 2 αδέρφια στην Κυψέλη και ο 3D εκτυπωτής βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ζω στη Ελλάδα και θέλω να στηρίξω την ελληνική οικονομία», ανέφερε στην Huffington Post.
Μη συμμετέχοντας στο παιχνίδι των προκλητικών διαφημίσεων για το προϊόν της, η Lucy εστιάζει στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί για την επιχείρηση και την κοινότητα των μελών – Orgasm Hackers.

 

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η Lucy δεν έχει καν φωτογραφία του βοηθήματος στο site της.
«Κανένας δεν ξέρει πως είναι, εκτός από τις γυναίκες που το χρησιμοποιούν. Έτσι, μπορούμε να το έχουμε, για παράδειγμα, δίπλα στην οδοντόβουρτσα του συντρόφου μας χωρίς να έχει ιδέα για το μικρό μας μυστικό»
Στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού αλλά και στην Ευρώπη το προϊόν αυτό έχει γίνει ανάρπαστο. Οι γυναίκες μαθαίνουν πως να έρχονται σε οργασμό εύκολα και γρήγορα. Εξοικειώνονται με το σώμα τους και, ακολούθως, η ερωτική τους ζωή με τους συντρόφους τους απογειώνεται, όπως αναφέρουν και στις κριτικές που αφήνουν.
 
πηγή: to-mati.net

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!