Ίσκρα Λόρενς: Το χυμώδες μοντέλο που έχει «τρελάνει» το χώρο της μόδας

Η Ίσκρα Λόρενς είναι ίσως το πιο αναγνωρισμένο μοντέλο της Aerie, της εταιρείας εσωρούχων που πάει κόντρα στα πρότυπα μοντέλων της Victoria's Sectret, προτιμώντας γυναίκες με καμπύλες και έχοντας κατακτήσει την αγορά ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να αγαπούν το σώμα τους.

Η Ίσκρα ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 της χρόνια, με τη μητέρα της να την βάζει στον διαγωνισμό Elle Girl. Πριν από αυτό ήταν κολυμβήτρια, κάτι που την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σχέση της με το φαγητό.

«Το κολύμπι με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως το σώμα μας είναι κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε. Αν δεν έτρωγα δεν θα μπορούσα να κολυμπήσω γρήγορα», λέει.

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/12/590x/Iskra-Lawrence-634703.jpg

Από το πρώτο της πρακτορείου την έδιωξαν, υποστηρίζοντας πως οι γοφοί της είναι πολύ μεγάλοι. «Ήμουν γύρω στα 16 και το μόνο που μου είπαν είναι πως οι γοφοί μου είναι 91 εκατοστά και θα έπρεπε να είναι 86. Για την ηλικία μου ήταν πολύ μεγάλοι», θυμάται η Ίσκρα.

Θεωρώντας τον εαυτό της plus size μοντέλο απευθύνθηκε σε αντίστοιχα πρακτορεία, χωρίς, όμως να γίνεται δεκτή, γιατί γι' αυτά δεν ήταν αρκετά ζουμερή.

Η σχέση της με το φαγητό παραμένει ίδια. Δεν κάνει δίαιτα και προσπαθεί να καταναλώνει σωστές τροφές. Φυσικά και γυμνάζεται όχι όμως για να χάσει κιλά, αλλά για να παραμείνει υγιής. Στο γυμναστήριο πάει τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου 1μιση με 2 ώρες.

Όσον αφορά στη συνεργασία της με την Aerie δηλώνει πως πάντα ήθελε να δουλέψει για την συγκεκριμένη εταιρεία.
«Αγαπώ να συνεργάζομαι με την Aerie, καθώς σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξα. Γιατί οι άλλες καμπάνιες δεν το κάνουν;», αναρωτιέται η Ίσκρα.

Το ζήτημα για το νεαρό μοντέλο είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με το σώμα τους και να είναι υγιείς.

«Έμαθα τον εαυτό μου και αυτό είναι που με έκανε να είμαι ''εγώ'' σήμερα», τονίζει. Οι φανς της την υποστηρίζουν και αυτό είναι που την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη για το πρότυπο που παρουσιάζει.

πηγή: http://www.newmoney.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!