Που είναι τελικά το σημείο G;

Και η επιστημονική κόντρα συνεχίζετε για το επίμαχο σημείο G στο γυναικείο σώμα το οποίο υποτίθεται πως απογειώνει τις ερωτικές αισθήσεις. 

Σύμφωνα με Ιταλούς γιατρούς το σημείο G ενδεχομένως δεν υπάρχει- αλλά μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή στο γυναικείο σώμα μπορεί να είναι υπεύθυνη για την υπέρτατη ηδονή της γυναίκας.

Οι Ιταλοί δηλώνουν τώρα ότι η υπεύθυνη περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι η CUV, που περιλαμβάνει την κλειτορίδα την ουρήθρα και τον κόλπο.

Ο Emmanuele A. Jannini, του Tor Vergata University, στη Ρώμη, δήλωσε ότι τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό που οδηγεί τη γυναίκα σε αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο από ένα "φαντασμαγορικό σημείο" που περιλαμβάνει ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας περιλαμβανομένων της ουρήθρας και της κλειτορίδας.

Ελπίζει ότι η έρευνα θέτει για πάντα τέλος στη συζήτηση σχετικά με το πού βρίσκεται το σημείο G.

Η έρευνα του Jannini, που δημοσιεύεται στο περιοδικό "Nature reviews urology", ακολουθεί τα σχόλια του ενδοκρινολόγου Dr. Samuel Wood, στο La Jolla Centre for Sexual Health της Καλιφόρνιας ο οποίος δεν πιστεύει ότι το σημείο G υπάρχει και αν υπάρχει δεν είναι συγκεκριμένη σωματική δομή. Ωστόσο, εγγυάται πως υπάρχει το σημείο Ο στις γυναίκες, κοντά στην κλειτορίδα και ελαφρώς μέσα στον κόλπο.

πηγή: http://www.newwoman.gr/

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!