ΙΔΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

Αναρωτιόσουν γιατί οι άνδρες προτιμούν τα ζουμερά οπίσθια; Η επιστήμη απαντά. Eίναι γνωστό ότι οι άνδρες αγαπούν τις καμπύλες και ιδιαίτερα τους πλούσιους γλουτούς. Αν αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό, οι επιστήμονες σου έχουν την απάντηση.

Έρευνα του πανεπιστημίου του Texas, δείχνει ότι οι άνδρες τείνουν να έχουν έντονη προτίμηση σε όσες γυναίκες έχουν πεταχτά οπίσθια. Ειδικότερα, όταν η σπονδυλική τους στήλη έχει καμπύλη 45 μοιρών στην κορυφή των οπισθίων. 

Αυτή η προτίμηση έχει σχέση με τους πρόγονούς μας. Αμέ.

Στην εποχή των κυνηγών-συλλεκτών, οι άνθρωποι βρίσκονταν συνεχώς σε κίνηση. Για να σου γίνει ακόμα πιο κατανοητό, το να μην κινείσαι τότε, ήταν ένα είδος θανατικής ποινής. 

Οι γυναίκες που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικότερα της προχωρημένης, περπατούσαν μεγάλες αποστάσεις, είχαν ένα πλεονέκτημα στην επιβίωση αλλά και στην αναπαραγωγή.

Ο ιατρός David M.G. Lewis υποστηρίζει ότι η καμπυλότητα 45 μοιρών επιτρέπει σε μια γυναίκα να προστατεύσει καλύτερα το μωρό που κυοφορεί από τυχόν τραυματισμούς συγκριτικά με μια εγκυμονούσα χωρίς καμπύλες. 

Συμπερασματικά, αυτή η καμπυλότητα βοηθούσε στην κίνηση αλλά και στην αναζήτηση τροφής στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, χιλιάδες χρόνια πριν.

Όπως καταλαβαίνεις, η αγάπη των ανδρών στις γυναίκες με καμπύλες έχει τις ρίζες της στην προϊστορική περίοδο και στο ανθρώπινο ένστικτο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!