Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού: Γιατί υποκρίνονται οι γυναίκες!

Μπορεί να μην αποτελεί μυστικό ότι οι γυναίκες υποκρίνονται τον οργασμό, αλλά το ποσοστό και οι λόγοι που τις οδηγούν σε αυτή την απόφαση έρχονται να μας εκπλήξουν.

Από έρευνα που διενήργησε το Cosmopolitan σε 2.300 γυναίκες προέκυψε πως το 67% έχουν υποκριθεί οργαμό με σύντροφό τους. 

Το 28% αποφάσισε να προσποιηθεί επειδή ήθελαν να νιώσει καλύτερα ο σύντροφός τους και το 27% επειδή ήθελε να ολοκληρωθεί η συνεύρεσή τους όσο το δυνατό γρηγορότερα.


Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν σε ποσοστό 57% ότι έχουν οργασμό τις περισσότερες ή σχεδόν κάθε φορά που συνευρίσκονται ερωτικά με τον σύντροφό τους, ενώ το 95% πιστεύει ότι το άλλο τους μισό έχει οργασμό κάθε φορά.

Το 72% παραδέχτηκε πως οι σύντροφοί τους έχουν φτάσει σε οργασμό χωρίς να τις βοηθήσουν να τελειώσουν παρά το ότι πιστεύουν σε ποσοστό 78% ότι οι σύντροφοί τους ενδιαφέρονται να τις ευχαριστήσουν.Οι περισσότερες γυναίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βίωσαν για πρώτη φορά τον οργασμό μεταξύ 17-19 ετών (27%) κυρίως λόγω πειραματισμού και όχι με τη βοήθεια του συντρόφου τους!Εκείνες που παραπονέθηκαν ότι δεν έφτασαν σε οργασμό ανέφεραν ότι "έφτασαν κοντά αλλά δεν τα κατάφεραν" (50%), πως δεν ένιωσαν το "σωστό είδος ερεθισμού" από τον σύντροφό τους (35%) και πως είχαν εστιάσει "στην εικόνα τους" (32%). 


 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!