Τα καλύτερα tips για ανεπανάληπτο σεξ

Το θέμα σεξ κεντρίζει σχεδόν πάντα το ενδιαφέρον των περισσοτέρων και μονοπωλεί τις συζητήσεις. Μάλιστα κάθε χώρα έχει τα δικά της »ήθη και έθιμα» που ακολουθούν οι κάτοικοι γύρω από τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα sex tips για ανεπανάληπτο σεξ.

Ιταλία

Η γειτονική μας χώρα επιβεβαιώνει περίτρανα το ρητό ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι αφού όπως αναφέρει η συγγραφέας του InterCourses: An Aphrodisiac Cookbook Martha Hopkins η ερωτική απόλαυση και το φαγητό έχουν άρρηκτη σχέση.
Οι Λατίνοι εραστές πιστεύουν ότι μετά από ένα καλό δείπνο έπεται καλύτερο σεξ.

Ολλανδοί οι διεκδικητές

Έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών απέδειξε ότι οι Ολλανδοί ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και δεν σταματούν να το διεκδικούν. Μάλιστα η ίδια έρευνα έδειξε ότι δεν διστάζουν να ξεφεύγουν από τα τετριμμένα προκειμένου να περάσουν σε άλλο επίπεδο την ερωτική τους ζωή.

Παρατεταμένα προκαταρκτικά

Στις ανατολικές χώρες όπως είναι η Ινδία το σεξ έχει τη δική του φιλοσοφία. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι το τάντρα σεξ έχει τις ρίζες του στις χώρες αυτές.
Η σεξουαλική απόλαυση προκύπτει μόνο μέσα από τα παρατεταμένα προκαταρκτικά επισημαίνει η Sanjay Srivastava, Ph.D., συγγραφέας του Passionate Modernity.
Πλέον οι τάσεις αυτές αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς στις δυτικές χώρες ενώ έχουν δημιουργηθεί και αντίστοιχες σχολές που διδάσκουν τόσο το τάντρα σεξ όσο και το karezza.

Στο αυτοκίνητο το καλύτερο

Σύμφωνα με έρευνα της ίδιας εταιρείας προφυλακτικών το 75% των Αυστραλών συνιστά τους απανταχού εραστές να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο.

Πηγή: iatropedia


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!