Ποιες είναι οι νέες σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων;

Στροφή 180 μοιρών έχουν κάνει οι Έλληνες στη σεξουαλική τους ζωή.Πριν την οικονομική κρίση έπαιρναν χρυσό μετάλλιο στη συχνότητα και στη διάρκεια και μετά από τρία και κάτι χρόνια μνημονίου, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Οι Έλληνες έκοψαν το σεξ και προτιμούν το... ατομικό παιχνίδι.

Πως προτιμούν να κάνουν οι Έλληνες σεξ;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη σεξουαλική ζωή των  Ελλήνων. Δεν είναι ότι οι συμπολίτες μας  δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ, απλά προτιμούν το εξωσυζυγικό, ή στις καλύτερες περιπτώσεις να αυτο ικανοποιούνται.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα, που πραγματοποίησε η Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας έδειξε ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων που αυτοικανοποιούνται.
 
Μάλιστα ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της ΕΜΑΣ Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, επισήμανε με αφορμή τη διεξαγωγή του 2ο Μεσογειακού Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής ότι, έχει διπλασιασθεί ο αριθμός των  Ελλήνων που προτιμούν τον αυνανισμό παρά το σεξ.
 
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν και οι άνδρες που αντιμετωπίζουν  πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.
 
Βάση των ίδιων στοιχείων που παρουσίασε ο κ. Κωνσταντινίδης ένας στους δυο άνδρες που επισκέφτηκαν το Ανδρολογικό Ινστιτούτο δεν δίστασε να παραδεχθεί στους επιστήμονες της ΕΜΑΣ
ότι κάθε ημέρα αυτο ικανοποιούνταν ενώ έκανε σεξ μόνο δυο φορές το μήνα!
 
Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης η κατάσταση αυτή δείχνει πως  οι άνδρες προτιμούν τις φαντασιώσεις του μυαλού τους η και τις ερωτικές σκηνές στα κινητά τους παρά την σωματική επαφή με τη σύντροφό τους».
 
Ο σύγχρονος Αυνάν, καταλήγει ο κ. Κωνσταντινίδης, τιμωρεί με αυτό το τρόπο και τη σύντροφό του αλλά και την κοινωνία μέσα στην οποία προτιμά να μείνει μόνος, παρά με παιδί και οικογένεια.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!