Ψάχνεις γιατί σε ΚΕΡΑΤΩΣΕ; Οι λόγοι που οδηγούν στην ΑΠΙΣΤΙΑ τις γυναίκες!

Γιατί γίνεται άπιστη; Οι κύριοι λόγοι σύμφωνα νέα δημοσκόπηση: η ρουτίνα αλλά και η αγένεια των συντρόφων τους… 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις απαντήσεις 4.000 γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους σε δημοσκόπησης της ιστοσελίδας Victoria Milan, τα σημαντικότερα ανδρικά λάθη είναι τα εξής:
 
 
Αγένεια: βασικό…φάουλ των ανδρών η αγένεια. Όπως απάντησαν οι γυναίκες απεχθάνονται τους άνδρες που είναι αγενείς και για παράδειγμα τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σεξ. Όπως ανέφεραν νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.
 
Ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες, δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.
 
Άσχημα λόγια: αρκετές είναι και οι γυναίκες που απάντησαν ότι δεν τους αρέσουν οι βρωμοκουβέντες την ώρα του σeξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία πορνό και όχι στην πραγματική ζωή.
 
Έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: η ρουτίνα στο σeξ και στην ζωή καταστρέφει τη σχέση και οδηγεί τη γυναίκα….αλλού. Επίσης η έλλειψη αυθορμητισμού και η δύναμη των στερεοτύπων που διέπουν τη διαδικασία του σeξ πολλές φορές το περιορίζουν. Ο άντρας θέλοντας να έχει συχνά το πάνω χέρι, επιτελώντας τον παραδοσιακό ρόλο του αρσενικού δεν μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική φαντασία ή τις ορέξεις της γυναίκας, κάτι που κάνει το σeξ ρουτίνα…
 
Σύντομα προκαταρκτικά: σημαντικότατο λάθος των ανδρών. Οι γυναίκες εκνευρίζονται και ξενερώνουν όταν οι άνδρες αγνοούν τα προκαταρκτικά.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!