9 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες πριν από το σεξ αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν

Δεν θα ήταν πολύ ωραία το σεξ να συμβαίνει αυθόρμητα και στην πραγματική ζωή έτσι ακριβώς όπως γίνεται στις ταινίες...

Ξέρετε όπως σε εκείνες τις σκηνές όπου οι πρωταγωνιστές σε μια στιγμή πάθους πετούν ξαφνικά τα ρούχα τους.

Δυστυχώς όμως, όσον αφορά τουλάχιστον τις γυναίκες ακόμα και το σεξ μόνο ανέμελα δεν μπορεί να συμβεί. Και αυτό διότι πριν από αυτό προηγείται ένα τελετουργικό. Καμία βέβαια γυναικά δεν πρόκειται ποτέ να τα παραδεχτεί, πόσο μάλλον δημοσίως. 

Βγάζει από το συρτάρι εκείνο το σούπερ σέξι εσώρουχο 

Και στη συνέχεια προσπαθεί να αποφασίσει αν θα το φορέσει από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή μήπως να προτιμήσει να το κρατήσει στην τσάντα της ώστε να αλλάξει στο μπάνιο, λίγο πριν συναντήσει τον καλό της. 
Ξύρισμα – κερί – αποτρίχωση 

Σίγουρα καμία γυναίκα δεν είναι όλη την ώρα με δερματάκι βελούδινο και πλήρως αποτριχωμένο αλλά ειδικά πριν το σεξ το τροπικό δάσος βγάζει φτερά! Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε πώς έτσι κι αλλιώς στην ευαίσθητη περιοχή καλό είναι να μην υπάρχουν αρκετές τρίχες διότι ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων. 


Τακτοποιεί τον χώρο 

Δεν πρόκειται να καθαρίσει σε βάθος όλο το διαμέρισμά της εκείνη την ώρα καμία γυναίκα αλλά σίγουρα θα φροντίσει να έχει τακτοποιήσει τα σκορπισμένα ρούχα, τα ενοχλητικά μπιχλιμπίδια και σκουπιδάκια για να κρατήσει τουλάχιστον τα προσχήματα. Και να στρώσει τα κρεβάτι, υποθέτω. 


Κάνει μια μικρή επιθεώρηση εκεί κάτω 

Όχι ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει αλλά προτού κοιτάξει κάποιος άλλος έχει φροντίσει η ίδια να έχει ρίξει μια ματιά εκεί κάτω.
Φτιάχνει μια playlist 

Προτιμάτε μήπως να πεταχτεί ξαφνικά μια Britney Spears ή στην καλύτερη μια Taylor Swift; Με τίποτα! 


Πηγαίνει τουαλέτα 

Προφανώς. Αν και αυτό κρίνεται απαραίτητο και για τα δύο φύλα. 
Προσέχει όλη μέρα την διατροφή της 

Αν πρόκειται να μείνει απασχολημένη εκείνη τη νύχτα, αποφεύγει τροφές που προκαλούν αέρια και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο για την ειρήνη του μυαλού της. Ούτε λόγος βέβαια για σκόρδο και κρεμμύδι. 
Ελέγχει τις οσμές 

Όπου αυτό είναι εφικτό. 


Ρίχνει μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη 

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι ξέχασε να βουρτσίσει τα δόντια της. Αν το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ θα το κάνει, διαφορετικά υπάρχουν και οι τσίχλες. Δεν ξεχνάει φυσικά να θαυμάσει και το ίνδαλμά της στον καθρέφτη! 

 

ΠΗΓΉ: http://www.24wro.eu/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!