Ποια είναι η καλύτερη ώρα του 24ωρου για σεξ;

Ερευνα αποκαλύπτει ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ! Μόνο που τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι αυτή διαφέρει για τους άντρες και για τις γυναίκες...

Ποια είναι η καλύτερη ώρα του 24ωρου για σεξ; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που η εταιρεία Lovehoney διενήργησε σε 2.300 ανθρώπους, η ιδανική στιγμή για ερωτικό παιχνίδι είναι διαφορετική για άντρες και γυναίκες...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ψήφους των γυναικών, η τέλεια ώρα για σεξ είναι στις 11.21 το βράδυ. Αντιθέτως, οι άντρες προτιμούν το πρωί, για την ακρίβεια η ιδανική ώρα γι' αυτούς είναι στις 7.54 π.μ.

Κατά την έρευνα, το 1/3 των ανδρών (28%) προτιμά τις πρωινές ώρες για σεξ (μεταξύ 6 και 9 το πρωί), ωστόσο μόλις το 11% των γυναικών νιώθουν... πάθος αυτές τις ώρες. Αντιθέτως, το 25% των γυναικών προτιμά τις νυχτερινές ώρες μεταξύ 11 και 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Η έρευνα αποδεικνύει ότι τα γούστα είναι εντελώς διαφορετικά δεδομένου ότι μόνο το 16% των ανδρών επιθυμεί σεξ το βράδυ, πριν πέσει για ύπνο, ενώ εξίσου χαμηλό είναι το ποσοστό των γυναικών που επιθυμούν σεξ μόλις ξυπνήσουν.

Ωστόσο -κι εδώ είναι το οξύμωρο της υπόθεσης- και στα δύο φύλα, η πλειοψηφία (το 63% των γυναικών και το 54% των ανδρών) δηλώνει πως η επιθυμία για σεξ συμβαδίζει με αυτή του ερωτικού παρτενέρ τους.   

πηγή: thetoc.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!