Αυτές είναι οι 12 πιο σεξουαλικά «χορτάτες» χώρες

Πρόσφατη έρευνα καταλήγει στη λίστα των 12 χωρών, με τους πιο ικανοποιημένους στο σεξ κατοίκους. Δείτε πού βρίσκεται η Ελλάδα...

Μπορεί η Νέα Υόρκη να είναι η πατρίδα του Sex and the city, όμως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Η Αμερική δεν συμπεριλαμβάνεται KAN στη λίστα των 12 χωρών, των οποίων οι κάτοικοι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, η οποία καταρτίστηκε ύστερα από έρευνα της Durex.

Σύμφωνα με την έρευνα σεξουαλικού wellbeing, στην οποία συμμετείχαν περίπου 26.000 άνθρωποι από 26 διαφορετικές χώρες (ηλίκίας από 16 χρονών και πάνω), η χώρα που απολαμβάνει περισσότερο το σεξ είναι η Ελβετία!

Στη σχετική λίστα, των 12 πιο ευτυχισμένων ερωτικά χωρών, που κρύβει εκπλήξεις δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει τη Γαλλία αλλά χώρες όπως η Ινδία ή η Κίνα, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, και μάλιστα στην αρκετά ψηλή πέμπτη θέση!

Αναλυτικά οι 12 πιο ευτυχισμένες ερωτικά χώρες είναι: 1. Ελβετία, 2. Ισπανία, 3. Ιταλία, 4. Βραζιλία, 5. Ελλάδα, 6. Ολλανδία, 7. Μεξικό, 8. Ινδία, 9. Αυστραλία, 10. Νιγηρία, 11. Γερμανία, 12. Κίνα.

πηγή: thetoc.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!