Οι συνήθειες που έχουν τα νέα ζευγάρια στο σεξ

Οι εποχές αλλάζουν. Το ίδιο και οι συνήθειες. Αυτό φυσικά ισχύει και στο σεξ. Τα νέα ζευγάρια σήμερα έχουν διαφορετικές συνήθειες στο σεξ απ' ότι πριν μερικές δεκαετίες. Νέα μελέτη δείχνει ποιες είναι αυτές.

- Selfies
Η έρευνα, που έγινε για λογαριασμό εταιρείας κατασκευής προφυλακτικών, έδειξε πως ένα στα τέσσερα σύγχρονα ζευγάρια προτιμά να βγάζει selfie φωτογραφίες μετά από το σεξ, τις οποίες στη συνέχεια ανεβάζει στα social media.
Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που βλέπουμε από ζευγάρια να ποζάρουν κάτω από τα σκεπάσματα... φωτογραφίες που ολοένα και πληθαίνουν.

- Μπάνιο
Η έρευνα έδειξε ακόμα πως τα περισσότερα νέα ζευγάρια προτιμούν να συνεχίζουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο μπάνιο με τις γυναίκες να λένε πως εμπνέονται σεξουαλικά από ένα ερωτικό μπάνιο με τον σύντροφό τους.

- Δεύτερος γύρος
Σύμφωνα με την μελέτη, Όπως προκύπτει από την ίδια μελέτη «αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις τότε συνεχίζουν και σε δεύτερο γύρο». Αλλά για να συμβεί αυτό αναφέρουν ότι τις περισσότερες φορές προηγούνται κάποια προκαταρκτικά όπως μασάζ και ερωτικά χάδια.

- Αγκαλιές και φιλιά
Οι γυναίκες θέλουν αγκαλιές και τα φιλιά και κατηγορούν τους άντρες πως θέλουν να κοιμούνται μετά το σεξ.

- Τσιγάρο
Όλο και περισσότερα ζευγάρια θέλει να κάνει μαζί ένα τσιγάρο μετά το σεξ.

Πηγή:healthview


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!